Termene si conditii de utilizare

Site-ul www.generalautocom.ro este proprietatea S.C. GENERAL AUTOCOM S.R.L. cu sediul in localitatea Maracineni, str. Euro 85, nr.160, judetul Buzau, cod postal 127325, inregistrata la Registrul Comertului Buzau sub numarul J10/753/1993

Accesarea si utilizarea Site-ului www.generalautocom.ro (denumit in continuare Site-ul) implica respectarea in integralitate a termenilor si conditiilor continute in prezentul document. Prin utilizarea Site-ului, utilizatorii se obliga sa se supuna termenilor si conditiilor astfel cum sunt stipulate in continuare.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul este menit sa ofere clientilor GENERAL AUTOCOM SRL posibilitatea de a consulta baza de date cuprinzand produsele si serviciile oferite de GENERAL AUTOCOM SRL precum si de a emite comenzi pentru aceste produse si servicii. De asemenea Site-ul doreste sa fie un instrument prin care clientii GENERAL AUTOCOM SRL sa poata gestiona cat mai usor activitatea comerciala pe care o desfasoara.

In principiu, informatiile oferite de Site sunt corecte si complete. Totusi, acestea pot prezenta erori. In consecinta, GENERAL AUTOCOM SRL nu ofera nicio garantie cu privire la informatiile continute de Site si nimic din continutul acestui Site nu poate fi considerat ca reprezentand un contract sau vreun alt tip de obligatie asumata de GENERAL AUTOCOM SRL fata de Utilizatorii Site-ului.

Pentru ca intre GENERAL AUTOCOM SRL si un Utilizator sa se nasca obligatii contractuale valide este obligatoriu ca intre acestia sa se incheie un contract scris care sa prevada expres obligatiile asumate de partile contractante. Prin urmare, toate comenzile emise de Utilizatori prin intermediul Site-ului vor fi reglementate in mod exclusiv de contractele incheiate in scris intre Utilizatorul respectiv si GENERAL AUTOCOM.

DISPONIBILITATEA SITE-ULUI

In prezent, GENERAL AUTOCOM SRL ofera Utilizatorilor accesul liber la Site.

GENERAL AUTOCOM SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul unui Utilizator in orice moment, la libera sa alegere, fara a fi necesara o motivatie sau o instiintare prealabila.

GENERAL AUTOCOM SRL beneficiaza de toate drepturile legale conferite de calitatea de proprietar a Site-ului, toate drepturile asupra materialelor si informatiilor continute de acest Site.

Prin utilizarea Site-ului, Utilizatorul nu poate proceda sub nicio forma prin niciun mijloc sau metodologie la dobandirea, reproducerea, copierea si redistribuirea in tot sau in parte a continutului acestui Site sau a oricarui material de pe acest Site inclusiv in publicatii tiparite, transmisiuni prin fax, pagini de internet, e-mail, forumuri sau orice alte mijloace fara acordul expres exprimat in scris al GENERAL AUTOCOM.

Orice mod de reproducere sau incercare de obtinere de materiale, documente sau informatii puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul Site-ului precum si eludarea sau incercarea de eludare a structurii de navigare sau prezentare a Site-ului va atrage sanctiuni conform legii.

In situatiile prevazute mai sus GENERAL AUTOCOM SRL isi rezerva dreptul de a bloca orice activitate pe care persoana culpabila o desfasoara pe Site si de asemenea de a solicita pe cale judiciara daune-interese.

GENERAL AUTOCOM SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui Site, cu sau fara o notificare prealabila.

GENERAL AUTOCOM SRL nu este raspunzatoare fata de Utilizatori sau fata de orice terta persoana fizica sau juridica pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului.

GENERAL AUTOCOM SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a Site-ului, fara informarea prealabila a Utilizatorilor. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice si nu au caracter retroactiv.

GENERAL AUTOCOM SRL isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale Site-ului/structurii acestuia/serviciilor oferite, inclusiv modificari ce ar putea afecta Site-ul si/sau orice parte a continutului Site-ului fara notificare prealabila a Utilizatorilor.

Prin urmare, este indicata consultarea periodica a acestor termeni si conditii pentru a fi la curent cu eventualele modificari.

Utilizarea Site-ului ulterior intrarii in vigoare a modificarilor/actualizarilor survenite echivaleaza cu acceptarea noilor termeni si conditii de catre utilizatori.

GENERAL AUTOCOM SRL isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a Site-ului.

UTILIZAREA SITE-ULUI

Clientul va accesa adresa https://generalautocom.ro/, apoi va selecta din meniu ramura Piese Auto. Această ramură cuprinde 2 (două) categorii : Magazin Piese și Formular Piese Auto. Clientul va alege astfel ramura Magazin piese auto, fiind redirecționat către adresa: https://magazin.generalautocom.ro. Clientul are posibilitatea de a alege din mai multe categorii de piese. În momentul în care Clientul va alege ramura Formular Piese auto, acestuia i se vor solicita câteva date cu caracter personal ( precum nume, prenume, număr de telefon, adresă poștală, e-mail, etc.) pe care Clientul va trebuie să le completeze, în caz contrar, proprietarul site-ului nepreluând comanda.

După selectarea produselor dorite, produse care se vor regăsi în coșul de cumpărături ( My shopping cart), clientul va fi îndrumat către previzualizarea conținutului acestuia, unde va avea opțiunea de a actualizat coșul de cumpărături, continua cumpărăturile fiind redirecționat din nou către Magazinul de Piese Auto sau va putea continua cu finalizarea comenzii, fiind informat asupra cuantumul livrării, în momentul în care va finaliza comanda. Ajuns în pagina de comandă, Clientului i se vor solicita date cu character personal necesare pentru finalizarea comenzii, precum: nume, prenume, numele companiei (optional), strada, localitatea/oraș, județ, cod poștal, număr de telefon și adresă de e-mail. Pentru Clientul există posibilitatea de a solicita livrarea la o altă adresă decât cea indicate în formularul de comandă.

Clientului i se comunică valoarea produselor comandate, precum și prezentarea pe scurt a acestora, denumire și cantitate, alături de prețul acestora și o valoare estimativă a cuantumului livrării. Se oferă posibilitatea clientului de a achita prin intermediul unui card bancar contravaloarea comenzii efectuate, pentru acest lucru fiind necesară completarea unui căsuțe cu datele cardului bancar și a numele titularului de card, ulterior putându-se plasa comanda.

Nicio clauza a contractelor incheiate de GENERAL AUTOCOM SRL cu clientii sai nu implica o obligatie a acestora de a folosi anumite preturi stabilite sau recomandate de GENERAL AUTOCOM SRL si nimic din cuprinsul Site-ului si/sau din functiile folosite de un Utilizator nu reprezinta o incercare a GENERAL AUTOCOM SRL de a stabili preturile de vanzare ale Utilizatorilor.

Adaosul comercial stabilit implicit la crearea contului de utilizator nu reprezinta un adaos recomandat iar preturile calculate cu acest adaos nu reprezinta preturi recomandate de GENERAL AUTOCOM SRL spre a fi folosite in activitatea comerciala a Utilizatorilor Site-ului.

Fiecare Utilizator este liber sa isi stabileasca propriile preturi de vanzare a produselor achizitionate de la GENERAL AUTOCOM SRL si propriile conditii comerciale.

GENERAL AUTOCOM SRL nu incearca in niciun mod, direct sau indirect, sa stabileasca preturile de vanzare a produselor si/sau serviciilor furnizate de clientii sai sau orice alte conditii de tranzactionare utilizate de acestia in activitatea lor comerciala.

CONFIDENTIALITATE

Toate informatiile continute de Site si care se refera la conditiile practicate de GENERAL AUTOCOM SRL in activitatea sa comerciala sunt strict confidentiale si sunt destinate numai Utilizatorilor Site-ului. Mai mult, anumite conditii pot diferi de la un Utilizator la altul.

In consecinta, Utilizatorii isi asuma obligatia de a pastra stricta confidentialitate a tuturor datelor in legatura cu activitatea GENERAL AUTOCOM SRL sau orice alta informatie pe care o va fi obtinut prin accesarea Site-ului, fiindu-le interzis a divulga cu stiinta sau din neglijenta vreunui tert aceste informatii.

Avand in vedere importanta deosebita a informatiilor cuprinse in bazele de date ale GENERAL AUTOCOM SRL puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul Site-ului, Utilizatorii isi asuma obligatia de a pastra stricta confidentialitate a acestor date.

Prin accesarea Site-ului, Utilizatorul confirma ca este de acord sa mentina in permanenta confidentialitatea informatiilor obtinute astfel, sa nu dezvaluie, faca publice, direct sau indirect, sa transfere sau sa foloseasca in alte scopuri informatiile confidentiale primite.

Continutul bazelor de date poate fi folosit numai pentru informarea Utilizatorilor in mod individual. Acestia au dreptul de acces la informatiile publicate in bazele de date, au dreptul de a copia, printa si folosi numai in interes propriu orice informatie publicata in bazele de date.

Utilizatorii nu au dreptul de a divulga informatiile cuprinse in bazele de date catre alti Utilizatori.

Orice transmitere a informatiilor continute in bazele de date catre terte parti sau alti Utilizatori reprezinta o incalcare grava a obligatiilor asumate prin utilizarea Site-ului.

Nu sunt permise Utilizatorilor:

  • Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, publicarea, distribuirea prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, sau exploatarea in alte moduri decat cele permise de GENERAL AUTOCOM SRL a informatiilor existente in bazele de date sau a unei parti din acestea;
  • incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul bazelor de date, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
  • incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua GENERAL AUTOCOM SRL sau a retelei GENERAL AUTOCOM SRL sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua GENERAL AUTOCOM SRL care nu sunt publice, fara autorizatie.

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

Utilizatorii vor trata Informatiile Confidentiale cu aceeasi atentie cu care trateaza orice alte informatii similare. Atentia acordata pastrarii confidentialitatii informatiei va fi, in toate cazurile, egala cu atentia pe care un profesionist ar acorda-o, in circumstante similare, protejarii confidentialitatii propriilor informatii.

Corespunzator obligatiei de pastrare a confidentialitatii, Utilizatorii se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie, direct sau prin intermediul unui tert, cu exceptia cazurilor in care sunt abilitati sau imputerniciti in mod expres de catre reprezentantul legal al GENERAL AUTOCOM. In aceasta din urma ipoteza, Utilizatorii se obliga ca informatiile dezvaluite sa se limiteze strict la aspectele convenite cu GENERAL AUTOCOM.

Daca unui Utilizator îi este solicitat de catre organele judiciare sau administrative competente sa dezvaluie Informatii Confidentiale, in virtutea aplicarii unei legi sau altei norme juridice ori hotarari judecatoresti, Utilizatorul va instiinta prompt GENERAL AUTOCOM SRL pentru a da posibilitatea acestuia de a se pune sub protectia unui ordin sau a unei alte dispozitii legale adecvate privitoare la confidentialitatea informatiilor.

CAMPANII PROMOTIONALE

Avand in vedere faptul ca GENERAL AUTOCOM SRL vinde produsele si serviciile din oferta sa comerciala catre Utilizatori, precum si tinand cont de faptul ca GENERAL AUTOCOM SRL desfasoara campanii promotionale in scopul cresterii vanzarilor catre clientii sai, iar acestia pot fi interesati sa participe la aceste campanii promotionale, GENERAL AUTOCOM SRL pune la dispozitia Utilizatorilor posibilitatea de a participa la campaniile promotionale desfasurate prin intermediul Site-ului, campaniile promoționale urmând a fi anunțate în momentul desfășurării acestora:

In scopul participarii la campaniile promotionale ale GENERAL AUTOCOM, Utilizatorul va comunica acestuia o adresa de e-mail sau va putea folosi contul deja existent pe Site, cont folosit in mod curent in activitatea comerciala, precum si adresa de e-mail asociata contului de utilizator.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al Site-ului reprezinta proprietatea General Autocom, fiind protejat prin legislatia romana si internationala privind drepturile de autor.

Toate drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest Site sunt detinute de General Autocom.

Niciun material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, exprimata prin acord scris al GENERAL AUTOCOM.

Continutul acestui Site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe Site sunt protejate de legea dreptului de autor sau alte reglementari legale in domeniul proprietatii intelectuale si sunt proprietatea GENERAL AUTOCOM.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe Site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de GENERAL AUTOCOM SRL prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romana sau internationala in materie de drepturi de autor si proprietate intelectuala pot atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe Site violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este contrara moralei sau ordinii publice, este necesara semnalarea acestei situatii catre GENERAL AUTOCOM SRL la datele de contact mentionate pe Site.

GENERAL AUTOCOM SRL isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui Site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista o suspiciune rezonabila ca scopul este distrugerea sau alterarea Site-lui, a continutului sau securitatii acestuia, sau incercarea de a afecta in mod negativ interesele ori imaginea GENERAL AUTOCOM, produsele, serviciile si/sau angajatii sai ori ai partenerilor sai.

LEGATURI CATRE ALTE SITE-URI

GENERAL AUTOCOM SRL sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul Site-ului, legaturi („link”-uri) catre alte pagini sau resurse existente pe internet. Pe Site pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv furnizori sau alti parteneri ai General Autocom.

GENERAL AUTOCOM SRL nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste site-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste site-uri. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

GENERAL AUTOCOM SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al GENERAL AUTOCOM, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care Site-ul ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest Site de catre alte persoane decat cele autorizate de GENERAL AUTOCOM SRL si isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip care nu are acordul sau prealabil.

POLITICA COOKIES

Site-ul foloseste „cookies” pentru a identifica Utilizatorii. Acestea nu contin nici un fel de date personale ale Utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

ABSOLVIREA DE RASPUNDERE

Utilizatorii accepta in mod expres si implicit ca sunt de acord cu faptul ca utilizarea Site-ului se face pe propria raspundere. GENERAL AUTOCOM SRL se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, referitoare la utilizarea Site-ului sau la continutul informatiilor publicate pe Site.

GENERAL AUTOCOM SRL nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca informatiile vor implini toate cerintele Utilizatorilor, ca serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, ca rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor Site-ului vor fi corecte sau de incredere, calitatea oricaror informatii obtinute prin intermediul Site-ului va satisface toate cerintele Utilizatorilor, orice eroare de program va fi corectata, precum si orice alte aspecte similare.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza Site-ul sau de orice alte pierderi de date care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului Site-ului.

GENERAL AUTOCOM SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe Site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari a setarilor tehnice sau altele asemenea.

Nicio informatie obtinuta prin intermediul Site-ului nu constituie o garantie, daca nu este astfel stipulat expres intr-un acord scris incheiat in mod separat cu General Autocom.

GENERAL AUTOCOM SRL nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca GENERAL AUTOCOM SRL a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor cuprinse in Site;
  • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;
  • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului si/sau cuprinsul acestuia;
  • orice alta problema legata de continutul Site-ului, si in special continutul bazelor de date.

Site-ul este oferit in aceasta forma fara alte garantii. GENERAL AUTOCOM SRL nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru informatii eronate, nepotriviri, indisponibilitate a serviciului sau orice alte defecte ale Site-ului sau ale continutului acestuia.

Pentru sectiunile Site-ului care pot cuprinde postari ale Utilizatorilor, daca acestea exista, raspunderea asupra continutului acestor postari revine in intregime autorilor acestora. GENERAL AUTOCOM SRL isi rezerva dreptul de a nu face publice acele postari care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sai sau tertilor.

GENERAL AUTOCOM SRL nu este sub nici o forma responsabila pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, raporturi comerciale, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura / tranzactie / colaborare / etc. care pot aparea intre un Utilizator al Site-ului si terte persoane care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul Site-ului.

GENERAL AUTOCOM SRL depune eforturi permanente pentru a asigura o buna functionare si o maxima securitate a acestui Site. Cu toate acestea GENERAL AUTOCOM SRL nu isi asuma nicio obligatie si nu garanteaza in niciun fel ca acest Site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale.

De asemenea, GENERAL AUTOCOM SRL nu garanteaza in niciun mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest Site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui Site. In consecinta, pentru protectia sa, orice Utilizator al acestui Site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza acest Site.

GENERAL AUTOCOM SRL declina orice responsabilitate in situatia in care un Utilizator ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele GENERAL AUTOCOM. Utilizatorul va informa GENERAL AUTOCOM SRL asupra unor asemenea tentative.

GENERAL AUTOCOM SRL nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest Site sau catre adresele de e-mail ale operatorului/administratorului Site-ului, ci numai faptul ca GENERAL AUTOCOM SRL nu va face publice datele respective.

Comunicarile realizate prin mijloace electronice de comunicare la distanta (cum ar fi e-mail) trebuie sa contina datele de identificare complete si conforme ale Utilizatorului la data transmiterii comunicarii.

Politica GENERAL AUTOCOM SRL este de a nu accepta sau de a nu lua in consideratie materialele nesolicitate. Daca Utilizatorii Site-ului trimit astfel de materiale, GENERAL AUTOCOM SRL isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale neconfidentiale si lipsite de protectia drepturilor personale sau de proprietate. Astfel de materiale si drepturi devin proprietatea GENERAL AUTOCOM, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi utilizate in orice scop de catre GENERAL AUTOCOM, fara obligatia de a acorda compensantii pentru utilizarea lor.

GENERAL AUTOCOM SRL nu raspunde de atacurile cibernetice avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Utilizatorii isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor lor confidentiale.

LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIE

Orice disputa sau litigiu avand legatura cu accesarea, continutul sau utilizarea acestui Site vor fi guvernate de legea romana, atat in sens material cat si in sens procesual, competenta de solutionare a oricaror litigii apartinand in mod exclusiv instantelor din județul Buzau, Romania.