Cum Comand

Cum comand piese auto?

Comenzile pot fi inregistrate la orice ora, fiind preluate si procesate in ordinea inregistrarii lor. Comenzile sunt procesate de un consultant vanzari General Autocom SRL, in intervalul orar Luni-Vineri: 08:00-17:00.

Fiecare comanda plasata pe site va fi verificata pentru a se confirma compatibilitatea pieselor cu automobilul pentru care s-a efectuat cautarea. Pentru verificarea comenzii avem nevoie de Seria VIN / Numarul de identificare al automobilului (aflat la punctul 3 in Talonul de tip vechi sau la punctul E in Talonul de tip nou) / Serie sasiu, cu exact 17 caractere, iar in unele cazuri, detalii suplimentare necesare identificarii reperului corect.

La comenzile fara date de identificare ale automobilului, la care nu e necesara documentarea functie de Seria sasiului, produsele vor fi livrate conform comenzii.

După ce ati plasat comanda, veti fi contactat telefonic de unul dintre operatorii nostri pentru a confirma comanda si pentru a va comunica termenul de livrare.

Comanda online – 24 de ore din 24, 7 zile din 7

Etapa 1 – Selectarea piesei

Navigarea prin portofoliul online este usoara si se poate face prin parcurgerea categoriilor de produse. Dupa aceasta selectie, se poate filtra subcategoria din care face parte piesa dorita.

Firma noastra comercializeaza toate produsele de origine Dacia, Renault, Nissan.

Chiar daca piesa de care aveti nevoie nu este inca pe site ( lucram zilnic la cresterea portofoliului ) puteti sa ne solicitati informatii de stoc si pret prin intermediul ferestrei de cautare, prin email: comenzi@generlautocom.ro sau telefonic la numarul 0729 500519 /0238 725086.

Etapa 2 – Adauga piesa in cosul de cumparaturi

După identificarea produselor acestea trebuiesc adaugate in cosul de cumparaturi pentru a putea fi comandate, apasand butonul „Adauga in cos”. Continutul cosului de cumparaturi trebuie analizat cu atentie inainte de plasarea comenzii. Puteti renunta la un articol prin apasarea pictogramei „cos de gunoi” .

Comanda telefonica:

Puteți plasa o comanda telefonica la numărul de telefon: 0729 500519 / 0238 725086

Comanda prin e-mail:

Puteți plasa o comanda trimiţând un e-mail la comenzi@generalautocom.ro.